Presse

Presse

Justlearn er en online markedsplads, hvor elever kan finde en sproglærer.

Mission

Justlearn er en online undervisningsvirksomhed, der forbinder elever og lærere. Vores mission er at forbinde elever med lærere og hjælpe enhver person i verden til at lære et sprog med en erfaren lærer.

Videochat

Justlearn tilbyder ansigt til ansigt, online lektioner, hvor elever kan oprette forbindelse til online lærere via et videoopkald på hjemmesiden. Alle tjenester tilbydes online. Vores online lærere er altid klar, og du kan bestille en online lektion. Du kan booke en lektion, når du vil, og vores online lærere vil være ledige for at undervise dig.

Kvalificerede lærere

Hvis du vælger at bruge Justlearn, forsikrer vi dig om, at du vil modtage de bedste online klasser og personlig undervisning, der hjælper dig med at lære et sprog meget nemt. Vores online lærere gennemgår normalt en grundig screeningskontrol for at sikre, at de opnår de bedste resultater.

Fakta om Justlearn

  • Grundlagt af Philip Rossen.
  • We have 300+ online tutors.
  • Vi har online lærere på 19 sprog, men engelsk er det mest populære sprog.
  • Vi lancerede den 31. januar 2018.
  • Vi har elever fra næsten alle land i verden.
  • Vi har 1000+ online elever tilmeldt vores online lektioner.
  • Vi har udviklet et online videosystem for, at lærere og elever kan kommunikere med videochat.
  • Vi har online lærere på 19 sprog, men engelsk er det mest populære sprog.
  • Vi arbejder i et lille team af Zachary som indholdsforfatter, Kriselda som online marketingmedarbejder og Philip som programmør og CEO.
  • Vi har elever fra næsten alle land i verden.

Hvorfor vælge online undervisning

Online klasser giver dig den fleksibilitet, du fortjener - du kan lære fra hvor som helst og nyde komforten i dit hjem, kontor, venner sted eller endda når du rejser.

Du kan studere i dit eget tempo - dette er meget gavnligt for langsomme elever, og vores online lærere er tilgængelige for at tilbyde hjælp, når du har brug for dem.

Vi mener, at det er bedre at lære online end at gå til en normal klasse, da online lærere tilbyder private undervisning, der er bedre for den enkle elev.

Du kan kommunikere til din online lærer via forskellige kanaler, herunder videochats og beskeder.

Skræddersyet læringsmiljø - vores online lærere kan hjælpe dig med at lave din egen studieplan og materialer for at forbedre din indlæring.

Hent Justlearn logo

Philip Rossen Grundlægger af Justlearn

Philip Rossen

Kontakt [email protected]