Om os

Sprog markedsplads

Justlearn er en online vejledning platform. Vores mission er at sikre, at alle studerende får adgang til en online lærer. Hver lektion på out-platformen vil blive skræddersyet i overensstemmelse med kravene fra den studerende. Vi ønsker at du skal lykkes ved at følge den vej du altid har ønsket. Justlearn leverer en gang i livet mulighed for enhver person, der ønsker at lære et sprog.

Elev og lærer snakker sammen
Gruppe snak

Tal ethvert sprog

Justlearns online undervisning er tilgængelig over hele kloden. Trods din placering og sprog taler du, at vi er her for at give dig den lærer, du ønsker. Her får du de bedste lærere. De vil kommunikere med dig på engelsk eller det sprog, du vil lære. Hvis det er svært for dig at lære et nyt sprog, så rolig, fordi vi har løsningen for dig. Vi har uddannet vores lærere til at lære på den mest effektive måde at øge læringen.

Mærk kulturen

De fleste af eleverne er ude af stand til at forfølge et job, tale med familiemedlemmer på deres modersmål eller rejse til et nyt land, fordi det tager tid og professionel undervisning til at beherske et sprog. Det er også svært at tilpasse sig det nye miljø. De kan ikke forstå de kulturelle værdier eller sprog, som det er mere krævende for dem at justere i overensstemmelse hermed. Vi vil hjælpe dig med at justere ved at lære dig præcis det sprog, der undervises på sprogskoler. På Justlearn får du erfarne lærere, der er klar til at imødekomme dine krav.

Kvinde går i naturen
Raket fra pc

Fremskridt som en raket

Hvis det er svært for dig at give dit bedste, fordi du ikke kan forstå de indfødte talere, kom til Justlearn. Her finder vi dig en lærer, som vil lære dig i overensstemmelse med dit humør. At være den eneste elev vil gøre det nemmere for dig at stille spørgsmålene uden at føle sig genert og i en begrænset periode vil du være i stand til nemt at forstå indholdet. Snart vil du blive opført blandt de indfødte borgere.

Uformel undervisning

På Justlearn kan du få de undervisning services. Vi har et team af professionelle lærere, der vil være villige til at tilbyde dig personlig undervisning. Alt du skal gøre er at finde en lærer baseret på dine krav og behov. Inden for kort tid vil du kunne vælge en kvalificeret lærer, som skal undervise dig. Der vil ikke være nogen test, hvis du ikke kan lide det, og læreren vil gøre sit bedste for at hjælpe dig med dine udfordringer.

Kvinde taler med en elev
Lærer skriver på pc

Bedre kvalitet

Vi mener, at kvaliteten altid er bedre end mængden. Derfor vil vores professionelle forsikre dig om at give dig kvalitetsresultater. De kan tage lidt tid, mens de lærer de vanskelige emner, men i sidste ende vil du bemærke, at alle dine begreber er klare. Med en enkelt lektion vil du mærke forskellen.

Begynd at lære

Med Justlearn behøver du ikke bekymre dig om at stå stille, fordi det er vanskeligt at forstå grammatik eller du er forvirret. Vores ekspert lærere har evnen til at løse alle dine forvirringer i begrænset tid, så du kan gå videre. Vores mission er at hjælpe dig med at blive bedre med en lærer. På Justlearn vil du forbinde med de bedste lærere.

Kvinde sidder med pc